Цветелина Лозанова, позната на всички зрители от участието й във Фермата

...
Цветелина Лозанова, позната на всички зрители от участието й във Фермата
Коментари Харесай

Помните ли тази участничка от Фермата? Няма да повярвате къде е сега!

Цветелина Лозанова, позната на всички фенове от присъединяване й във  " Фермата " 7, живее от един месец в Нигерия. Там я води любовта, защото брачният партньор й Ивайло е водач с професионални задължения в района и през идната годината двамата ще живеят в Лагос – най-големият град (16 млн. души) в африканската страна.

" Живеем в хотел, където има защита и е най-сигурно. Престъпността тук е голяма и би трябвало да се внимава при всяко излизане, като наложително се употребява водач. Тук няма междинна класа. Хората или са доста небогати, или са доста богати. Милионерите живеят на обособен остров, Банана Айлънд, където се върви единствено в случай че имаш покана “ – показа Цвети пред LadyZone.bg.

Сега в екваториалната страна е дъждовният сезон, само че все пак температурите са към 35 градуса. Цвети работи отдалечено, а почивките й са край басейна или във фитнеса. Двамата с Иво се тестват за малария на всеки две седмици, защото за тази болест няма ваксина и е добре да се хване при започване на инкубационния интервал.

Пият единствено бутилирана вода, а с отварянето на прозорците би трябвало да бъдат деликатни, защото по фасадата на хотела се катерят доста маймунки.

" Приемам хотела не като затвор, а като опция да си умря и да се отдам на себе си и на мислите си. Любовта ме води тук, другояче не бих живяла на такова място “ – показа ни Цвети, която е почнала да получава поздравления за имения си ден още от среднощ.

" Участниците във  " Фермата " 7 си имаме група във " Вайбър “ и към този момент съвсем всички ме поздравиха, в това число и Рали, която също има имен ден “ – разясни Цвети.

Християните в Нигерия са католици, тъй че за тях през днешния ден е Великден. За православния празник Цвети е поръчала от хотела сварени яйца, които с Иво ще изрисуват ръчно.

Припомняме, че Иво и Цвети се ожениха на 11.11. 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР